marți , 7 decembrie 2021 9:15 am
Iasi booked.net
-1°C

Autoturism Skoda Yeti căutat de autoritățile britanice pentru confiscare, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră ieșeni

Polițiștii de frontieră ieșeni au identificat un autovehicul marca Skoda Yeti, în valoare de peste 55.000 lei, ce figura ca fiind căutat de autorităţile din Marea Britanie.

 

În data de 30 iulie a.c., ora 10.00, acţionând în baza unor informații, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași – Serviciul Prevenire si Combatere a Migraţiei Ilegale şi a Infracţionalităţii Transfrontaliere şi a Sectorului Poliţiei de Frontiera Ţuţora au desfășurat, pe raza judeţului Iaşi, o acţiune specifică pe linia combaterii traficului internaţional cu auto furate.

Astfel, lucrătorii noștri au identificat un autovehicul marca Skoda Yeti, care era condus de cetățeanul român I.C., în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.

Existând suspiciuni cu privire la provenienţa mașinii, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare și au constatat că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie la data de 17.07.2018.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că în luna iunie a anului trecut a cumpărat mijlocul de transport, în rate, din Marea Britanie şi nu avea cunoştinţă că acesta este căutat de autorităţile britanice.

Autovehiculul, în valoare de  55.500 lei, a fost indisponibilizat la sediul poliției de frontieră, iar în cauză se efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de abuz de încredere.

Recomandări

Campania de vaccinare antigripală continuă în această perioadă la nivelul județului Iași

Campania de vaccinare gratuită a Ministerului Sănătăţii împotriva gripei de sezon continuă în această perioadă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *