marți , 18 ianuarie 2022 4:16 pm
Iasi booked.net
-1°C

Autoturism semanlat furat din Marea Britanie, descoperit în trafic de polițiștii de frontieră ieșeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași au identificat în trafic un autoturism marca Audi A7, care figura în bazele de date ca fiind furat din Marea Britanie.

În data de 22 noiembrie a.c., pentru valorificarea unor date și informații deținute de structurile operative ale Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, polițiști de frontieră din cadrul serviciului au organizat și desfășurat o acțiune pe linia combaterii traficului internațional de autoturisme furate.

Pe timpul acțiunii, în jurul orei 13.00, a fost identificat în trafic și oprit pentru control un autoturism marca Audi,  model A7, care era condus de o femeie, cetățean român în vârstă de 30 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului,  colegii noștri au condus persoana și autoturismul la sediul serviciului teritorial pentru verificări și stabilirea situației de fapt. În urma verificărilor suplimentare efectuate, ei au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind semnalat furat din Marea Britanie.

Cu privire la aspecteleconstatate, femeiaa declaratcăproprietarulautoturismulestesoțulsăușică nu are cunoștințădesprefaptulcăestesemnalatfuratsauimplicatînvreunlitigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de  tăinuire,iar autoturismul, în valoare de 70.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor, stabilirii intregii arii infracționale și identificării tuturor persoanelor implicate.

Recomandări

FOTO: Accident rutier pe DN 24 în Muntenii de Sus. Un microbuz în care se aflau 12 persoane a fost implicat

Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *