luni , 18 octombrie 2021 10:51 am
Iasi booked.net
-1°C

Autoturism radiat din circulație descoperit în trafic

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism radiat din circulaţie, de către autorităţile din Germania. 

La sfârșitul săptămânii trecute, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Foltești a oprit în trafic, pentru control, în localitatea de frontieră Vlădești, un autoturism, care avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare specific Germaniei, condus de un gălățean, în vârstă de 41 de ani.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control pentru autoturismul în cauză, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora  au constatat că acesta este radiat din circulație.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Recomandări

VIDEO: Schimbări noi în traficul din Păcurari

O măsură implementată în reglementarea traficului de pe şoseaua Păcurari, a creat azi dimineață un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *