Autoturism în valoare de peste 125.000 de lei, căutat de autorităţi, descoperit la Vama Sculeni

Date:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit un autoturism marca TOYOTA RAV4, ce figura ca fiind căutat de autorităţile italiene din data de 21.11.2018.

La sfârşitul săptămânii, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, cetățeanul ucrainean K.D., în vârstă de 55 de ani, la volanul unui autoturism marca TOYOTA RAV4, înmatriculat în Germania, având anul de fabricație 2016.

Existând suspiciuni cu privire la provenienţa autoturismului s-a procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind declarat furat, semnalare introdusă de către autorităţile din Italia.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul, în schimbul sumei de 13.700 de euro şi nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul ar fi fost căutat de autorităţi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul în valoare de 125.437 de lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Pensionarii ieșeni primesc tichete sociale cu ocazia Sărbătorilor de Paști

Cu ocazia Sărbătorilor de Paști pensionarii ieșeni vor primi...

500 de detectoare de fum și monoxid de carbon sunt montate gratuit în județul Iași

Departamentul pentru Situații de Urgență și  Inspectoratul General pentru Situații...

IȘJ Iași organizează o nouă simulare a examenelor naționale în perioada 17-19 aprilie 2024

Simulări ale Evaluării Naționale vor susține și 8.000 de...