joi , 20 ianuarie 2022 11:34 pm
Iasi booked.net
-1°C

Autoturism cu număr fals condus de un botoşănean, oprit de polițiști

Autoturism cu număr fals condus de un botoşănean oprit de poliţiştii de frontieră 

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut efectuează cercetări în privinţa unui bărbat care conducea un autoturism pe care erau aplicate plăcuţe de înmatriculare atribuite unui alt autovehicul.

În data de 01 decembrie a.c., în jurul orei 09.30, o patrulă din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut a oprit pentru control pe raza localităţii de frontieră Mitoc, judeţul Botoşani, un autoturism, înmatriculat în România, condus de un botoşănean, în vârstă de 53 de ani.

La controlul efectuat, în urma verificărilor specifice, colegii noştri au constatat faptul că numărul de înmatriculare aplicat autoturismului în cauză a fost atribuit unui alt autoturism, a cărui înmatriculare este suspendată.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul pe drumurile publice cu număr fals de înmatriculare sau sau neînregistrat.

Recomandări

FOTO: Accident rutier pe DN 24 în Muntenii de Sus. Un microbuz în care se aflau 12 persoane a fost implicat

Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare/deblocare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *