marți , 18 ianuarie 2022 5:16 pm
Iasi booked.net
-1°C

Autorul plăcuței suedeze lovește din nou: ”M..E USL”

Autorul plăcuței suedeze lovește din nou după ce a publicat pe Tik Tok un filmuleț în care a anunțat că și-a schimbat numărul de înmatriculare din ”M..e PSD” în ”M..e USL”.

Românul stabilit în Suedia a ”dedicat” plăcuța președintelui Klaus Iohannis și premierului interimar Florin Cîțu după ce PNL și PSD au început negocierile pentru formarea unui guvern.

Răzvan Ștefănescu a publicat filmulețul și pe Facebook. 

”Am crezut în dumneavoastră când spuneați că vreți o Românie educată, o Românie în care tinerii să se întoarcă din Diaspora. V-am votat și la primele alegeri, și la cele de după, am crezut în dumneavoastră. Dar pe parcursul anilor am observat că sunteți un fățarnic, un om care nu se ține de cuvânt, un om care promite și uită de ce a promis.

Domnule Cîțu, v-am plăcut ca și prim-ministru. Sincer, îl susțineam pe Ludovic, dar erați ok, tânăr, deștept, cu ambiții, urați, nu știu, corupția, dar la fel, pe parcurs am văzut că sunteți și dumneavoastră mult mai fățarnic. Poate sunteți un om care, cum s-ar spune, nu aveți ouă să spuneți nu la ceva ce nu vă place. Cu ocazia asta, știți, am venit cu plăcuțele, v-au plăcut, m-ați aplaudat. V-am făcut și dumneavoastră acum o plăcuță pentru dumneavoastră și întreg PNL care vă susține, partea aceea de PNL care vă mai susține”, susține Răzvan Ștefănescu în clipul video de pe Tik Tok.

 

 

 

 

Sursa. G4Media.ro

Recomandări

Florin CÎȚU vrea proiect de lege pentru certificatul VERDE

Florin Cîțu nu este de acord cu angajarea răspunderii Guvernului pentru adoptarea certificatului verde la …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *