marți , 4 august 2020 1:42 pm
Iasi booked.net
-1°C

Autocar antifonat cu 2.400 pachete cu ţigări din duty-free ce urmau a fi introduse ilegal în țară (VIDEO)

Echipa comună de control din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa a descoperit aproximativ 2.400 pachete cu ţigări ce urmau a fi introduse ilegal în țară, ascunse sub scările care urcă la etajul superior al unui autocar, care efectua o cursă ocazională R. Moldova-Italia.

În ziua de 14 februarie a.c., în jurul orei 09.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, A.I., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 39 de ani, conducând un autocar cursă ocazională R. Moldova-Italia, înmatriculat în R. Moldova.

^

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra autovehiculului și persoanei, ocazie cu care, echipa comună de control formată din poliţişti de frontieră și lucrători vamali a descoperit ascunse sub scările care urcă la etajul superior al autocarului, mascate prin aplicarea unui panou, cantitatea de 2.388 pachete ţigări (47.760 ţigarete), de diferite mărci, de proveniență duty-free.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii ţigărilor în valoare totală de 10.745 lei și sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 10.000 lei.

reclama adnow

Recomandări

Un absolvent de şcoală profesională câştigă de două ori mai mult decât un absolvent de facultate

Un electrician proaspăt absolvent de şcoală profesională se angajează cu un salariu brut de minim …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *