vineri , 26 aprilie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Autocamion declarat furat, descoperit la Sculeni (VIDEO)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit, la control, un autocamion marca Volvo, ce figura ca fiind furat din Lituania, din data de 03.04.2018.

La sfârşitul săptămânii, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Igor M., cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 41 de ani, conducând un autocamion marca Volvo.

Cu ocazia verificărilor specifice efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca fiind declarat furat de către autorităţile din Lituania, din data de 03.04.2018.

Autocamion declarat furat, descoperit la P.T.F. Sculeni

Autocamion declarat furat, descoperit la P.T.F. SculeniPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit, la control, un autocamion marca Volvo, ce figura ca fiind furat din Lituania, din data de 03.04.2018.https://www.politiadefrontiera.ro/ro/iasi/i-autocamion-declarat-furat-descoperit-la-ptf-sculeni—12636.html

Gepostet von Poliția de Frontieră Iași am Montag, 16. April 2018

Cu privire la cele constatate de către lucrătorii noștri, Igor M. a declarat că este angajat al societăţii comerciale care deţine mijlocul de transport şi nu are cunoştinţă despre faptul că acesta figura ca fiind declarat furat.

Autovehiculul, în valoare totală de 93.000 lei, a fost reţinut în vederea continuării verificărilor, poliţiştii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Recomandări

A fost filmat în timp ce fura o pisică dintr-o curte din Bacău

Un taximetrist a devenit vedetă pe internet, după ce a furat o pisica dintr-o curte …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *