joi , 2 decembrie 2021 10:29 am
Iasi booked.net
-1°C

Autoarea unui furt calificat, depistată de polițiștii vasluieni

Polițiștii vasluieni au identificat autorul unui furt calificat săvârșit la data de 7 iulie 2021, în municipiul Vaslui, când au fost sustrași 15.500 euro.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Vaslui au identificat o minoră, din municipiul Bacău, județul Bacău, bănuită decomiterea unei infracțiuni de furt calificat.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că, în ziua de 7 iulie 2021,persoana bănuită de comiterea infracțiunii ar fi pătruns, pe o ușă neasigurată, în interiorul unei locuințe în care nu se aflau persoane, situată într-o clădire din municipiul Vaslui, de unde a sustras suma de bani. Minora ar fi pătruns în incinta locuinței sub pretextul că dorește să primească donații necesare înmormântării unei rude care a decedat de curând.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunii a fost recuperat în proporție de 70 %. Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanei bănuite.

Recomandări

VIDEO: Prejudiciu de 1,2 milioane de lei din INDEMNIZAȚII obținute ilicit de la STAT

Ieri, 11 noiembrie, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *