joi , 20 ianuarie 2022 10:44 pm
Iasi booked.net
-1°C

Au apărut primele CAZURI de OMICRON în ROMÂNIA! Premierul a anunţat că va dispune primele MĂSURI

Premierul Nicolae Ciucă are, duminică, întâlnire la Guvern cu specialiştii din sistemul sanitar pentru a stabili măsurile care trebuie luate având în vedere că au fost confirmate deja primele două cazuri de infectare cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2.

Întâlnirea este programată la ora 11.00.

Au fost convocaţi ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, şi  directorul Centrului Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile, din cadrul Institutului Naţional de Sănătate Publică, Adriana Pistol.

După consultarea cu specialiştii din domeniul sănătăţii şi al situaţiilor de urgenţă, voi dispune măsurile care se impun. Nicio clipă nu trebuie pierdută, niciun efort irosit pentru a proteja ţara noastră de o evoluţie nedorită”, a declarat prim-ministrul.

Ministerul Sănătăţii a anunţat, sâmbătă seară, că primele două cazuri cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate în România.

Este vorba despre un bărbat şi o femeie, pacienţi din Vaslui şi Braşov, asimptomatici, care s-au întors în 30 noiembrie cu cursa specială din Africa de Sud.

Autorităţile mai au în lucru o suspiciune, unul dintre sportivii echipei de rugby din Baia Mare, confirmat cu coronairus, dar la care secvenţierea nu a fost finalizată.

Recomandări

Nicolae CIUCĂ respinge acuzațiile de PLAGIAT: ”Nu se pot susține științific”

Publicația PressOne susține într-un material publicat marți că premierul Nicolae Ciucă și-a plagiat lucrarea de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *