marți , 7 decembrie 2021 7:58 am
Iasi booked.net
-1°C

Au ajuns la spital cu toxiinfecţie alimentară severă, după ce au participat la o pomenire

Şase persoane au ajuns la Spitalul Hârlău, din judeţul Iaşi, după ce au participat la o pomenire, în localitatea Cepleniţa.

Reprezentanţii Spitalului Hârlău au precizat că şase persoane au ajuns în noaptea de sâmbătă spre duminică la unitatea medicală, cu forme severe de toxiifecţie alimentară.

„Pacienţii prezentau fenomene digestive, diaree, vărsături şi stări de dezhidratare. S-a încercat transferul lor la Iaşi, cu aprobare de la Spitalul de Boli Infecţioase. Până la urmă, pacienţii s-au deplasat pe cont propriu la Iaşi, după ce au primit bilete de trimitere, deoarece nu au mai avut răbdare să aştepte ambulanţele”, a declarat dr. Oxana Iurcu, medicul de gardă din cadrul Spitalului Hârlău, scrie mediafax.ro.

Conform acesteia, duminică, până la ora 11.00, nu au mai ajuns alte persoane cu simptome similare, deşi la pomenirea organizată în cursul zilei de sâmbătă ar fi participat peste 100 de persoane.

Recomandări

Stație mobilă pentru preluarea cererilor de buletine a locuitorilor din comunele de lângă Iași

În vederea sprijinirii locuitorilor comunelor arondate asigurăm deplasarea echipei mobile din cadrul Serviciului de Evidență a Persoanelor în vederea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *