vineri , 3 decembrie 2021 10:01 pm
Iasi booked.net
-1°C

Atenție unde aruncați măștile de protecție și mănușile!

Având în vedere că serviciul de colectare, sortare și transport a deșeurilor se realizează chiar și în condițiile instituirii stării de urgență, facem apel către toți cetățenii care nu se află în izolare la domiciliu sau în carantină, dar care utilizează măști de protecție și mănuși, SĂ NU PROCEDEZE LA ARUNCAREA ACESTORA ÎN CONTAINERELE DESTINATE COLECTĂRII SELECTIVE PENTRU HÂRTIE/CARTON SAU PLASTIC/METAL.

MĂȘTILE DE PROTECȚIE ȘI MĂNUȘILE SE VOR ARUNCA ÎN PUBELELE DESTINATE DEȘEURILOR MENAJERE!

Deoarece deșeurile selective ajung în stațiile de sortare, unde sunt sortate manual de către lucrători, riscul la care aceștia sunt expuși este unul foarte mare și poate genera un întreg lanț de îmbolnăviri.

De asemenea, cetățenii care locuiesc în gospodării individuale și manevrează pubelele de gunoi din curte în fața porții pentru a fi ridicate și înapoi în curte, SUNT RUGAȚI să utilizeze mănuși de protecție și să dezinfecteze mânerele pubelelor.

Țînând cont de măsurile cu caracter excepțional pe care România le-a luat în vederea combaterii răspândirii virusului COVID19, prin hotărârile Comitetului Național pentru Situații de Urgență și prin Decretul nr. 195/2020 al Președintelui României, RUGĂM TOȚI CETĂȚENII SĂ RESPECTE MĂSURILE DISPUSE DE AUTORITĂȚI.

Recomandări

Cum va începe școala la Iași? Mihai Chirica a făcut anunțul

Luni, 13 septembrie, va începe un nou an școlar. În Municipiul Iași vor veni și …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *