joi , 15 aprilie 2021 7:36 am
Iasi booked.net
-1°C

Atenție șoferi! Un pod rutier din Suceava, pericol pentru mașini și pietoni!

Un pod rutier din Suceava este un pericol permanent şi pentru pietoni, şi pentru maşini! Nu a mai fost reabilitat de 30 de ani, iar de un an balustrada a cedat. Deşi autorităţile au pus indicatoare de limitare a vitezei, riscul nu a fost îndepărtat, iar maşinile pot oricând să plonjeze în gol.

Podul de pe drumul național 17A, la intrarea în Suceviţa dinspre localitatea Marginea, arată ca după război. Iar pe unul dintre sensurile de mers, balustrada care ar trebui să ofere siguranţă atât pietonilor, cât şi maşinilor, atârnă şi este la un pas să cadă.

Autoritățile locale au semnalat şi ele problema. Iar cei de la Drumuri Naţionale ar trebui să se ocupe de reparaţii, scrie observator.tv.

„Au spus că în prima fază vor lua o măsură de siguranţă, vor veni cu nişte parapeţi metalici pentru protecţia maşinilor care circulă pe acel pod”, a spus Dorin Pânzar, primarul comunei Suceviţa

Parapetul nu a apărut însă. Doar o bandă de plastic care avertizează trecătorii şi şoferii asupra pericolului.

Tot ce a făcut compania de drumuri a fost să marcheze locul cu probleme şi să limiteze viteza cu care se circulă pe pod. Maşinile nu au voie să depăşească 30 de kilometri pe oră, mai scrie observator.tv.

Podul urmează să fie reabilitat, spun autorităţile, iar o balustradă nouă va apărea, cel mai repede, peste câteva luni. Până atunci, cei care traversează podul sunt în continuare în primejdie.

Recomandări

Modificări privind desfășurarea activității școlilor de șoferi din Iași

Școlile de șoferi nu vor mai necesita, pentru păstrarea valabilității autorizației, un procent minim de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *