miercuri , 8 decembrie 2021 12:52 am
Iasi booked.net
-1°C

Atenție, ieșeni! Pentru pregătirea Revelionului în stradă se va închide circulația în zona Palatului Culturii. Vezi în ce perioadă!

Pe 31 decembrie, în noaptea dintre ani, Primăria Municipiului Iași va organiza tradiționalul spectacol de Revelion în Piața Palatului Culturii. În acest sens, conducerea municipalității ieșene a emis o dispoziție privind măsurile necesare unei bune organizări a Revelionului în stradă în perioada 31 decembrie 2018-1 ianuarie 2019.

Astfel, în intervalul 29 decembrie 2018, ora 7.00 – 1 ianuarie 2019, ora 24.00, se va închide circulația în zona Palatului Culturii, între liniile de tramvai și strada Anastasie Panu pentru montarea, testarea scenotehnicii și demontarea ei.

Pe 30 decembrie, între orele 16.00 și 19.00, se va restricționa circulația auto la intersecția pietonalului Ștefan cel Mare și Sfânt cu strada Anastasie Panu pentru montarea cortului tehnic.

Între 31 decembrie 2018, ora 7.00 și 1 ianuarie 2019, ora 7.00, se va închide accesul auto în parcarea din fața Palatului Culturii pentru amplasarea bateriilor pirotehnice, executarea focului de artificii și demontarea instalațiilor tehnice.

În intervalul 31 decembrie 2018, ora 16.00 – 1 ianuarie 2019, ora 2.00, se va închide circulația auto în zona de desfășurare a concertului, în funcție de necesități, pe strada Anastasie Panu și strada Palat, în vederea montării gardurilor metalice pentru siguranța și protecția participanților. Paza permanentă a perimetrului va fi asigurată de echipaje ale Poliției Locale și Jandarmeriei Iași.

Între 31 decembrie 2018, ora 19.00 și 1 ianuarie 2019, ora 2.00, se va închide circulația tramvaielor, funcție de necesități pe străzile Palat și Anastasie Panu.
Poliția Municipiului Iași, prin Biroul Rutier, și Poliția Locală Iași vor lua deciziile privind închiderea / restricționarea circulației rutiere în zona concertului, aceasta făcându-se treptat, în funcție de necesități. Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne, potrivit competențelor, vor dispune cu privire la instituirea măsurilor antitero în zona desfășurării concertului.

În cadrul concertului de Revelion vor cânta: Saragossa Band, Bosquito și Ovidiu Lipan Țăndărică, DJ Sava și Annes. Prezentatorii evenimentului vor fi Mădălina Bălan și Andrei Nourescu.

Spectacolul va include, la miezul nopții, și focuri de artificii.

Recomandări

UAIC înființează Muzeul Satului Moldav în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Consiliul Județean Iași și Complexul Muzeal Național „Moldova” Iași

Marți, 7 decembrie 2021, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași (UAIC) a încheiat un acord …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *