duminică , 18 aprilie 2021 11:29 am
Iasi booked.net
-1°C

Atenție! De Ziua Copilului sărbătorim în alertă!

Ziua Copilului sarbatorita  altfel! Politistii, pompierii si jandarmii ieseni vor marca Ziua Internationala a Copilului, printr-o serie de activitati preventive si de prezentare a tehnicii din dotare. Evenimentul se va desfasura la Castelul Sturdza de la Miclauseni, duminica, 2 iunie.

Copiii sunt asteptati sa participe alaturi de politisti la ateliere de siguranta personala sisiguranta rutiera. De asemenea vor prezenta laboratorul criminalistic mobil, o autospeciala de politie si o motocicleta folosite de politistii rutieri in actiuni. Cainii politisti vor fi prezenti la eveniment si vor efectua exercitii demonstrative, iar luptatorii serviciului de Actiuni Speciale Iasi, vor prezenta tehnica cu care participa la misiuni.”- a declarat Ioana Bustiuc, purtator de cuvant IPJ Iasi

Alte actiuni pentru copii vor prezenta si jandarmii alaturi de cei de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Iasi.

„La aceste activitati vor participa si jandarmiiieseni care vor efectua exercitii demonstrative de interventii, demonstratii de dresaj canin siprezentari ale tehnicii din dotare. Nu in ultimulrand, alaturi de noi vor fi si pompierii care vor efectua exercitii demonstrative si vor prezenta autospecialele din dotarea Inspectoratului pentruSituatii de Urgenta Iasi.”- a mai declarat Ioana Bustiuc.

Toti cei dornici de o Zi a Copilului sarbatorita alaturi de oamenii de interventie, sunt astepati in numar cat mai mare.

Recomandări

Angajații IULIUS au plantat 3.500 de copaci pentru un viitor cu aer mai curat în județele Iași și Suceava

Ce poți face într-o zi însorită de sâmbătă? Să plantezi fapte bune! Așa au gândit …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *