Ateneul Național din IAȘI vă invită sâmbătă, 9 Iulie, la Gala de ÎNCHIDERE a Stagiunii 2021-2022

Date:

Pentru că orice parcurs deosebit atrage după sine un final grandios, Ateneul Național din Iași vă invită sâmbătă, 9 Iulie 2022, de la ora 20:00, în Piața Palatului Culturii la Gala de Închidere a Stagiunii 2021-2022!

Ne vom lăsa cuceriți de vocile celor 3 tenori ieșeni – Andrei Fermesanu, Florin Guzgă și Andrei Apreotesei și de multe alte surprize și invitați speciali!

Chiar dacă este luna lui cuptor, sperăm să răcorim publicul cu spectacole de teatru:

  • pe 1 Iulie – frumoasa „Hangița” îl cucerește pe Cavalerul de Ripafratta interpretat de îndrăgitul actor Mihai-Gruia Sandu!
  • pe 4 și 5 actorul Vlad Rădescu este alături de echipa Ateneului în spectacolul regizat de Ion Sapdaru – „Ivan Turbincă”!
  • pe 2 și 14 vă invităm la o comedie marca Mimi Brănescu, pentru zile negre și nopți albe – „Insomniaicii”, regia Erica Moldovan!

iar pe 19 și 21 suntem tare curioși să vedem cum se descurcă „Un bărbat și cam multe femei” – spectacol care îi are în lumina reflectoarelor pe tinerii absolvenți de la Colegiul Național de Artă “Octav Băncilă” Iași Oficial!

Bineînțeles, în această perioadă, vă puteți bucura de spectacole pentru cei mici și proiecții de film oferite de Cinema Iasi, pe care vă invităm să le descoperiți pe ateneuiasi.ro!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

A început cea mai mare sărbătoare a studenților din Iași

În perioada 20 - 28 aprilie 2024 Casa de...

Sărbătoarea Florilor FloralIS revine la IAȘI în perioada 26 – 28 aprilie 2024

În perioada 26 - 28 aprilie 2024 Iașul va...