joi , 24 iunie 2021 3:19 pm
Iasi booked.net
-1°C

Atelierele de la Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” vor fi modernizate cu fonduri europene

Primarul Mihai Chirica și reprezentanții Agenției de Dezvoltare Regională Nord – Est au semnat și contractul de finanțare europeană pentru proiectul „Modernizare campus școlar tehnic în Municipiul Iași – Colegiul Tehnic «Gheorghe Asachi»”.

Valoarea totală a proiectului este de 7.392.942,93 lei, inclusiv TVA. Durata de implementare a proiectului este de 36 de luni, din care 20 de luni reprezintă durata de execuție a lucrărilor.

Finanțarea obiectivului se face prin Programul Operațional Regional 2014-2020 – Axa Prioritară 4 – Obiectivul specific 4.5 „Creșterea calității infrastructurii educaționale relevante pentru piața forței de muncă”.

Pe 6 mai primarul Mihai Chirica a semnat contractul de lucrări aferente acestui proiect, cu firma Stasform Consult SRL Vaslui, contra unei sume de 3.714.403,39 lei, fără TVA (4.420.140,03 lei, cu TVA).

Lucrările vor consta în modernizarea a două clădiri de ateliere din campusul Colegiului Tehnic „Gheorghe Asachi”, scoase în prezent din uz din cauza stării tehnice improprii. Prin consolidare, reabilitare, modernizare și dotare, cele două clădiri vor putea asigura spațiile necesare pentru laboratoare / ateliere, dar și pentru săli de curs.

Recomandări

Pompierii din Iași, chemați să stingă.. un grătar

Intervenție aparte pentru pompierii din Iași. Aceștia au fost chemați să intervină pentru stingerea unui …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *