luni , 21 iunie 2021 3:22 am
Iasi booked.net
-1°C

„Atelierele copilăriei”-detaliile proiectului educațional vor fi dezbătute astăzi în ședința de Consiliu Local

Municipalitatea ieșeană intenționează să încheie un acord de parteneriat cu Colegiul Național „Mihai Eminescu” și Asociația APEL „M.E.” cu privire la derularea proiectului educațional „Atelierele copilăriei”.

Condițiile și detaliile punerii în practică a acestei colaborări vor fi dezbătute în cadrul ședinței Consiliului Local de astăzi, 31 ianuarie.

Proiectul „Atelierele copilăriei” se adresează elevilor claselor primare, activitățile urmând a se desfășura în diverse spații situate în două spații, Școala Primară „Mihail Kogălniceanu” și Colegiul Național „Mihai Eminescu”, cuprinzând activități complementare de educație extracurriculară.

Prin intermediul acestui proiect, se dorește educarea armonioasă a copiilor pe baza unor activități precum ateliere de jocuri logice și creative, atelier de scriere creativă, club de lectură, atelier de teatru, rezolvare de probleme distractive, activități de dezvoltare personală, activități ecologice, atelier de pictură și modelaj, club de dans, jocuri sportive de echipă și în aer liber.

Recomandări

132 de la moartea lui Mihai Eminescu la Iași

Primăria Iași și Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași comemorează 132 de ani …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *