joi , 2 decembrie 2021 9:13 am
Iasi booked.net
-1°C

Ateliere pentru copii la Palatul Culturii

Palatul Culturii din Iași va fi săptămâna viitoare gazda a patru ateliere pentru copii, în cadrul acestora cei mici având oportunitatea să creeze dispozitive de comunicare la distanță, să învețe cum se țese la gherghef, cum să compună un poem dadaist sau ce decorațiuni sunt mai potrivite pentru un ceas. Acțiunile sunt cuprinse în programul de educație muzeală Atelierele DICE – D(istractiv) – I(nteractiv) – C(reativ) – E(ducativ).

Primele acțiuni ale săptămânii vor debuta marți, 13 iulie, între orele 11.00 și 13.00, „Jocurile copilăriei” acordând posibilitatea micuților peste 4 ani să viziteze expoziția „Retro Tehnica” și „Retrospectivele telefoanelor mobile” și apoi să creeze chiar ei un dispozitiv de comunicare la distanță. Costul unui bilet este de 10 lei.

Miercuri, între orele 10.00 și 13.00, are loc atelierul de scriere creativă „Poezie DADA”, recomandat celor de peste 12 ani. Costul unui bilet este de 15 lei. Joi, pe 15 iulie, de la ora 13.00, are loc atelierul de țesut gherghef, recomandat celor de peste 6 ani, iar costul unui bilet este de 20 de lei. În cadrul acțiunilor are loc și vizitarea expoziției „Grindare, păretare, scoarțe. Povești țesute”. Vineri, de la ora 11.00, „Ceasul: o călătorie în timp”, acordă posibilitatea copiilor de peste 8 ani o incursiune în lumea tehnicii, iar la sfârșit vor putea decora un ceas. Acțiunile au în vedere și vizitarea expoziției „RetroTehnica”.

Recomandări

Tramvaiele noi PESA se inaugurează în Iași azi

Primele patru tramvaie PESA încep astăzi să circule prin oraş. Lansarea oficială pe trasee are …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *