marți , 26 octombrie 2021 1:58 pm
Iasi booked.net
-1°C

Atacantul Mihai Voduţ ar putea ajunge la Poli Iaşi în această iarnă

Pus pe liber de Viitorul după ce s-a aflat că a pariat pe propria echipă, atacantul Mihai Voduţ ar putea ajunge la Poli Iaşi în această iarnă. Oficialii clubului din Copou aşteaptă verdictul Federaţiei Române de Fotbal în cazul lui Voduţ şi sunt dispuşi să-i facă o ofertă jucătorului de 24 de ani, în cazul în care va fi declarat nevinovat.

”Ce pot să spun despre Mihai Voduţ este că am încredere în calităţile lui de fotbalist. Eu sper să nu fie suspendat, nu neapărat pentru că l-aş vrea eu la Iaşi, ci pentru viitorul lui în carieră. Dacă va fi declarat nevinovat la Comisie, îl aştept la Iaşi. Eu am încredere în fotbalistul Voduţ. Cât priveşte viaţa sa extrasportivă, el şi-o coordonează aşa cum crede el”, a declarat Flavius Stoican, care l-a debutat în Liga a 2-a pe Mihai Voduţ în perioada în care antrena la Târgovişte, la Chindia.

Preşedintele executiv Adrian Ambrosie a confirmat interesul pentru Mihai Voduţ. ”Aşteptăm decizia FRF în cazul său, iar dacă îl vor declara nevinovat, vom discuta cu jucătorul”, a punctat Ambrosie, scrie prosport.ro.

Altfel, Iaşiul ar putea obţine semnătura unui atacant spaniol în aceste zile. Atacantul este sub contract cu o echipă din Grecia, iar dacă îşi va rezilia contractul, va ajunge în Copou pentru a semna contractul.

Recomandări

FC Buzău a învins Poli IAȘI cu 1-0, în etapa cu numărul 6 din Liga 2

FC Buzău a învins Poli Iași, scor 1-0, în etapa cu numărul 6 din Liga 2! Oaspeții …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *