vineri , 26 aprilie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Atac cu armă albă, la Paris: 7 persoane au fost rănite

Şapte oameni au fost răniţi, dintre care patru grav, duminică seara la Paris, după ce au fost atacaţi de un bărbat înarmat cu un cuţit şi o bară de fier, care a fost arestat, transmite AFP.

„Nimic nu permite a reţine la acest moment caracterul terorist al acestor agresiuni”, potrivit unei surse apropiate anchetei.

Atacatorul a fost reţinut de un echipaj al Brigăzii Anti-Crimă, a precizat o sursă din poliţie, conform Agerpres.

Potrivit AFP, incidentul a avut loc cu puţin timp înainte de ora locală 23,00, în arondismentul 19, din nordul Parisului, pe cheiul canalului Ourcq.

Şapte persoane au fost rănite, dintre care patru grav, printre acestea fiind şi doi turişti englezi. Un martor este de asemenea în stare de şoc, au precizat mai multe surse.

Potrivit unui paznic al unui cinematograf din zonă, care a văzut finalul incidentului, bărbatul atacase deja unii oameni iar acum era urmărit de alţi doi bărbaţi care încercau să-l oprească. „Avea o bară de fier în mână şi a aruncat-o către urmăritori, după care a scos un cuţit”, a declarat paznicul, pentru AFP.

Ancheta, pentru tentativă de omor, a fost încredinţată Districtului 2 de poliţie judiciară.

 

Sursa: Agerpres

Recomandări

Opt elevi ai Colegiului „Costache Negruzzi” din Iaşi duși într-o unitate militară din Sri Lanka după atacurile din ziua de Paște

Opt copii români se aflau în capitala statului Sri Lanka în momentul masacrului soldat cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *