ASTĂZI demarează cea de-a treia ediţie a programului Start-Up NATION

Date:

Cea de-a treia ediţie a programului Start-Up Nation va fi lansată astăzi, 19 iulie, pe platforma informatică granturi.imm.gov.ro.

Începând de la ora 10:00, aplicanţii, cu profilul, userul şi parola generate, vor completa, semna electronic, încărca şi transmite forumularul de înscriere, anunţă ministerul Antreprenoriatului şi Turismului, într-un comunicat oficial.

”Cea de-a treia ediţie a programului Start-Up Nation devine realitate! Antreprenorii, care doresc să îmbunătăţească performanţa economică a noilor afaceri pe care le administrează, au posibilitatea de a obţine fonduri nerambursabile în valoare maximă de 200.000 lei.
Înscrierile se vor putea efectua exlusiv online, până la începutul lunii septembrie.
Pe această cale, le mulţumesc tuturor partenerilor implicaţi în implementarea acestei măsuri aşteptate cu mult interes de sectorul IMM şi, nu în ultimul rând, doresc să le urez mult succes aplicanţilor! La dispoziţia dumnealor stă şi un număr de call center, respectiv 0219059, la care pot apela pentru asistenţă”, a declarat ministrul antreprenoriatului şi turismului, Constantin-Daniel Cadariu.

Un aspect important de care beneficiarii programului trebuie să ţină cont, aşa cum prevede procedura de implementare, se referă la obligativitatea achiziţionării a două plăcuţe informative. Acestea vor fi plasate astfel:

– o plăcuţă în interiorul spaţiului de la locaţia de implementare a proiectului (indoor), în locul cu vizibilitatea cea mai bună pentru vizitatori (recepţie, secretariat, loc de aşteptare etc);

– o plăcuţă în exteriorul spaţiului de la locaţia de implementare a proiectului (outdoor), în locul cu vizibilitatea cea mai bună pentru clienţi, pe lângă spaţiul unde se desfăşoară activitatea (faţada stradală, intrare în clădire etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Vremea, din nou la extreme! Ce se întâmplă cu temperaturile în zilele următoare

Temperaturile vor varia foarte mult în perioada următoare, au...

Un consilier județean ia de guler UE! Cătălin TIMOFCIUC: “Multiculturalismul a eșuat!”

Consilierul județean Cătălin Timofciuc a distribuit pe rețelele sociale...

Mobilizare impresionantă a ieșenilor în cadrul campaniei „Avem același sânge”

Peste 200 de persoane au răspuns apelului la solidaritate...