duminică , 31 mai 2020 2:23 pm
Iasi booked.net
-1°C

Astăzi ar fi împlinit 20 de ani! Sfârșit cumplit pentru un tânăr din Botoșani

Sfârşit cumplit pentru un tânăr din judeţul Botoşani, care duminică ar fi împlinit 20 de ani. Maşina pe care o conducea a ieşit de pe şosea, şi după un impact puternic a luat foc.

Tânărul a rămas prins între fiarele maşinii, iar pompierii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. O fată care îl însoţea a scăpat cu viaţă şi a fost transportată la spital.

^

Tânărul, care duminică ar fi împlinit 20 de ani, a ieşit la plimbare, alături de o fată, în localitatea Corni, județul Botoşani. La un moment dat, ar fi apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi a pierdut controlul volanului. A ajuns în şanţ, s-a dat peste cap şi s-a oprit într-un cap de podeţ. În urma impactului maşina a fost învăluită în flăcări, arată Știrile Pro TV.

Şoferul a rămas captiv între fiarele maşinii. Pasagera din drepta, în schimb, a reuşit să spargă un geam şi să iasă din capcana flăcărilor.

La faţa locului au ajuns două ambulanţe, un echipaj de descarcerare şi o maşină cu apă şi spumă.

Plt. Adj. Şef. Cătălin Guluțanu, ISU Botoşani: „Am lichidat incendiul în foarte scurt timp dar, din păcate, pentru şofer nu s-a mai putut face nimic. Era şi o a doua persoană. A fost predată de ambulanţă către echipajul TIM şi se afla la spital.”

Rămăşiţele au fost preluate de medicii legişti pentru a afla dacă tânărul consumase sau nu alcool.

Şi în judeţul Arad doi bărbaţi au ars de vii vineri seara, după ce maşina în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. Şoferul de 35 de ani ar fi condus cu viteza excesivă, motiv pentru care nu a mai putut stăpâni autoturismul. S-a izbit de un stâlp de înaltă tensiune şi a luat foc imediat.

 

Sursa: Știrile Pro TV

reclama adnow

loading...

Recomandări

Tragedie pe o șosea din Ungaria! Un român a murit, alți patru au fost răniți (VIDEO)

Un român a murit, iar alți 4 au fost răniți, într-un microbuz implicat într-un accident …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *