joi , 27 ianuarie 2022 8:43 pm
Iasi booked.net
-1°C

Astăzi a început prima etapă de selectare a voucherelor în Programul ”Rabla pentru Electrocasnice”

Prima etapă de selectare a voucherelor din aplicaţia informatică dedicată Programului ‘Rabla pentru Electrocasnice’ începe vineri, la ora 10:00, anunţă Administraţia Fondului pentru Mediu.

Bugetul alocat acestei etape este de 14 milioane lei, iar de vineri dimineaţa persoanele fizice vor avea posibilitatea să intre în contul de utilizator creat şi să genereze vouchere aferente categoriei de electrocasnice dorite.

Acestea sunt de: 400 de lei pentru maşini de spălat rufe, inclusiv cu uscător având cel puţin noua clasa energetică C; 400 de lei pentru maşini de spălat vase având cel puţin noua clasă energetică D; 400 de lei pentru frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puţin noua clasă energetică E.

Voucherele se pot genera până pe 2 decembrie 2021, ora 23:59, sau până la epuizarea bugetului alocat acestei etape.

Etapa a doua este programată să înceapă în 3 decembrie, cu vouchere aferente categoriei din care fac parte televizoarele, laptopurile şi tabletele, iar etapa a treia în 10 decembrie, cu vouchere aferente categoriei din care fac parte aparatele de aer condiţionat, uscătoarele de rufe şi aspiratoarele.

Recomandări

Programul Rabla pentru electrocasnice

Prin noul program, este finanţată achiziţia a şapte tipuri de aparaturi electrice şi electrocasnice. “Avem …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *