miercuri , 20 februarie 2019
Iasi booked.net
-1°C

Arși de vii! Peste 1.700 de porci morți într-un incendiu de proporții, la o fermă din Prahova (VIDEO)

Incendiu de proporţii la o fermă de porci din localitatea Urlaţi, judeţul Prahova. Peste 1.700 de animale au ars în această după amiază după ce focul a izbucnit la o hală agicolă, iar flăcările s-au extins cu repeziciune la acoperiş şi pereţi.

 

Pompierii militari sunt în alertă, după ce, la ora 15:30 minute, a izbucnit un incendiu violent la o fermă în care se aflau mai multe animale, din localitatea prahoveană Urlați.

La sosirea echipajelor de pompieri la locul intervenției, incendiul se manifesta violent si generalizat pe o suprafață de aproximativ 500 mp. În interiorul halei se aflau peste 1.700 de purceluși care nu au mai putut fi salvați.

http://

La fața locului au intervenit, inițial, trei autospeciale cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, însă a fost nevoie de suplimentarea forțelor de intervenție cu alte două autospeciale de lucru cu apă și spumă.

25 de pompieri militari acţionează pentru lichidarea incendiului, respectiv pentru căutarea eventualelor focare ascunse şi înlăturarea efectelor negative generate de eveniment.

Pompierii au intervenit imediat, dar nu reuşit să scoată la timp animalele.

Pagubele urmează să fie stabilite după stingerea incendiului.

Recomandări

O bătrână de 64 de ani a cazut din picioare pe o stradă din Iași. Din păcate medicii nu au mai putut-o salva

O femeie în vârstă de 64 de ani, care s-a prăbuşit în cursul dimineţii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *