joi , 21 octombrie 2021 9:33 am
Iasi booked.net
-1°C

Arest preventiv și la domiciliu pentru o bandă de spărgători de locuințe din Suceava care dădeau lovituri la Iași

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au efectuat o percheziție domiciliară, la persoane bănuite că ar fi sustras, dintr-un apartament, din Iaşi bunuri în cuantum de 2.000 de lei. 3 persoane au fost reținute, una fiind arestată preventiv pentru 30 de zile.

 

La data de 15 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au efectuat o percheziție domiciliară, pe raza municipiul Suceava, la persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat din locuinţă.

Perchezițiile au fost desfășurate în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Iași, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În fapt, 2 persoane sunt bănuite că, în ziua de 03 mai a.c., ar fi pătruns, prin forțarea și escaladarea geamului de la bucătărie, în apartamentul unei femei din municipiul Iași, de unde ar fi sustras bani și bunuri în cuantum de 2.000 de lei.

De asemenea, o altă persoană ar fi asigurat locul comiterii faptei pe timpul desfășurării activității ilicite.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat mijloace de probă și au pus în aplicare 3 mandate de aducere, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Biroului de Investigații Criminale Iași.

Poliţiştii ieşeni au beneficiat de sprijinul celor din cadrul Biroului de Investigații Criminale Suceava.

În baza probatoriului administrat în cauză, cele 3 persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat, respectiv complicitate la furt calificat au fost reținute pentru 24 de ore, fiind introduse în Arestul I.P.J. Iași.

Ieri, 16 mai a.c., cele trei persoane au fost prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, cu propuneri legale, instanță care a dispus față de o persoană arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar față de celelalte două persoane s-a dispus plasarea în arest la domiciliu pentru 30 de zile.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Recomandări

VIDEO: Incendiu izbucnit la un autoturism din campusul Tudor Vladimirescu

Pompierii ieșeni au fost solicitați pentur stingerea unui incendiu la un autoturism parcat în campus …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *