miercuri , 1 decembrie 2021 9:49 am
Iasi booked.net
-1°C

Arest la domiciliu pentru doi tineri din Iași care au bătut în trafic un vasluian

Doi bărbați din județul Iași au primit mandate de arest la domiciliu pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, furt în scop de folosință, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis, după ce au bătut în trafic, pe un drum județean din Vaslui, un șofer de 26 ani căruia apoi i-au vandalizat mașina și au abandonat-o într-un șanț. Întregul scandal ar fi pornit de la o fată de 16 ani cu care tânărul agresat se afla în mașină.

Mașina în care se afla adolescenta a fost oprită de către doi bărbați, de 21 și 43 de ani, ambii din localitatea ieșeană Dobrovăț, care apoi au început să-l lovească, cu mâinile și picioarele, pe șoferul de 26 de ani, din localitatea vasluiană Protopopești. Pentru a se salva, victima agresiunii a fugit de lângă mașină, moment în care tânărul de 21 de ani s-a urcat pe cupolă și a distrus cu picioarele parbrizul și oglinzile. Ulterior, deși nu avea permis de conducere, a condus autoturismul pe o porțiune de aproximativ 100 de metri până a părăsit partea carosabilă, oprindu-se într-un șanț pluvial, potrivit nordestnews.ro.

„Ca urmare a agresiunii, victima de 26 de ani a suferit vătămări corporale care vor necesita 7-8 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare. Polițiștii au reținut bărbații bănuiți de comiterea infracţiunilor pentru o perioadă de 24 ore, ulterior fiind prezentați la Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru luarea unei măsuri preventive”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Bogdan Gheorghiță.

Ajunși în fața instanței de judecată, cei doi ieșeni au primit mandate de arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile pentru infracțiunile de lovire sau violențe, furt în scop de folosință, distrugere și conducerea unui vehicul fără permis.

Recomandări

Scandal la un local din Răducăneni. Mai multe persoane cercetate

În seara zilei de 24 Octombrie ac, poliţiştii Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Răducăneni au …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *