vineri , 18 septembrie 2020 5:33 pm
Iasi booked.net
-1°C

Arabii care au vândut spirt ucigaş, în arest preventiv pentru încă 30 de zile

Curtea de Apel Iaşi a decis ca cei trei cetăţeni arabi acuzaţi că au contrafăcut spirt, pe care l-au pus în comerţ la Iaşi, să rămână în arest preventiv pentru încă 30 de zile. Decizia este definitivă.

Abdel Dawoud, fiul său Satar şi Fuad Ahmmed au fost protagoniştii unui caz extrem de mediatizat după ce s-a aflat că cel puţin 14 persoane care au cumpărat alcool sanitar produs de ei au decedat. Cei trei indivizi au recunoscut că au contrafăcut alcool sanitar, folosind în loc de alcool etilic, alcool metilic. Eu au vândut apoi mii de peturi către diverşi comercianţi, prin intermediul unui depozit din Iaşi spirtul ajungând şi la mai multe magazine din judeţ.

Cele mai multe victime sunt din Stolniceni Prăjescu, unde au murit patru persoane, după ce au consumat spirt. După ce au fost săltaţi de anchetatorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi – care instrumentează acest caz, cei trei inculpaţi au fost puşi sub acuzare pentru ucidere din culpă şi înşelăciune.

Investigaţiile efectuate de procurori i-au determinat însă pe aceştia să schimbe încadrarea juridică din ucidere din culpă în omor calificat, cei trei indivizi riscând astfel până la detenţie pe viaţă, dacă vor fi găsiţi vinovaţi

Recomandări

Încă un bărbat din Iași a murit după ce a consumat spirt contrafăcut

Un ieşean a murit după ce a băut spirt contrafăcut. Spirtul contrafăcut Sante Med a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *