luni , 17 mai 2021 2:12 am
Iasi booked.net
-1°C

Apel recrutare voluntari pentru FILIT 2019

Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi – FILIT lansează apelul de recrutare voluntari pentru ediția a VII-a a festivalului, ce se va desfășura în perioada 2-6 octombrie 2019.

Voluntarii vor lucra alături de echipa de organizare în perioada premergătoare festivalului şi în timpul acestuia, în departamentele Invitați, Logistică, Evenimente/Proiecte, Casa FILIT, Comunicare/Promovare sau Foto-Video. Printre criteriile de selecție se numără disponibilitatea de timp, experiența anterioară și/sau cunoașterea uneia sau a mai multor limbi străine.

Înscrierile se pot face completând formularul disponibil aici, până în data de 18 august 2019.  În perioada 20-25 august 2019, voluntarii selectați vor fi contactați de către organizatori. După ce selecția va fi încheiată, vor avea loc sesiunile de pregătire și instruire.

FILIT este un proiect anual finanțat de Consiliul Judeţean Iaşi prin Muzeul Național al Literaturii Române Iaşi și este considerat unul dintre cele mai mari festivaluri literare din Europa. Doar în anul 2018, FILIT a însemnat 300 de invitați, 130 de evenimente, 34.000 de participanți, 150 de voluntari, 32 rezidențe de creație și un spirit de sărbătoare a literaturii și a artei care a cuprins orașul și județul.

Recomandări

Părintele Damaschin este în căutarea a 300 de voluntari

Preotul Dan Damaschin, care a adus un strop de bucurie în sufletele a mii de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *