joi , 13 august 2020 11:18 pm
Iasi booked.net
-1°C

ApaVital suspendă activitatea de relații cu publicul de la sediul din Iași

În perioada 27 iulie – 7 august 2020 (inclusiv), ApaVital suspendă activitatea de relații cu publicul la sediul societății din Iași, strada Mihai Costăchescu nr. 6.
Vor fi suspendate atât activitatea biroului de primire/eliberare a documentelor, cât și activitatea de registratură și activitatea casieriei. Reamintim că în aceeași perioadă sunt închise și celelelate două casierii din municipiul Iași, Cerna (Piața Alexandru cel Bun) și CUG (Piața CUG).
În următoarele două săptămâni, activitatea de relații cu publicul se va desfășura exclusiv online, după cum urmează:
-solicitările de depunere/eliberare a avizelor și a proiectelor pentru apă și canalizare se pot trimite pe adresa de e-mail contact@apavital.ro. Procesarea acestora va fi făcută după reluarea activității conform programului normal de funcționare. Pe site-ul societății noastre, la rubrica Întrebări frecvente, găsiți detalii privind actele necesare pentru obținerea unui aviz sau a unui proiect, precum și formularele necesare;
-activitatea de registratură, respectiv trimiterea de solicitări/sesizări/reclamații se va derula tot prin intermediul adresei de e-mail contact@apavital.ro.
-plata facturilor se poate face online, direct pe site-ul nostru. De curând am simplificat procedurile pentru plățile online, permițând efectuarea acestora fără a mai fi necesară crearea unui cont de client. Doar prin simpla introducere a codului de abonat, puteți afla cât aveți de plată și puteți efectua tranzacția, imediat și în condiții maximă de siguranță De asemenea sucursalele instituțiilor bancare dispun de o ofertă generoasă de instrumente bancare prin intermediul cărora puteți efectua plățile pentru serviciile de apă și canalizare. În aria de operare ApaVital sunt peste 660 de puncte în care se pot efectua plăți în numerar ale facturilor de apă și canalizare: punctele de plată Pay Point și Pay Zone (aflate în sute de magazine), de locațiile WESTACO, aflate în diverse benzinării (OMV, Petrom) sau în supermarket-uri (locațiile INMEDIO). De asemenea, se pot efectua plăți și prin intermediul aplicației informatice PAGO.
Pentru informații suplimentare puteți apela Centrul de contact ApaVital la numărul de telefon 0232.969.

Recomandări

ApaVital suspendă până la finalul lunii august activitatea de relații cu publicul la sediul din Iași

În perioada 10 august – 31 august 2020 (inclusiv), ApaVital suspendă activitatea de relații cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *