ApaVital realizează lucrări de extindere a rețelelor de apă și și de canalizare pe străzi din zona Bucium

Date:

Până în data de 26 august 2021, ApaVital efectuează lucrări de extindere a rețelei de canalizare pe străzile Șt. O. Iosif, Teascului și stradela Dealul Bucium și de extindere a rețelei de apă potabilă pe strada Șt.O.Iosif, în cadrul lucrării de investiții intitulate Extindere rețea canalizare pe str. Șt. O. Iosif, std. Dealul Bucium și str. Teascului și extindere rețea apă pe str. Șt. O. Iosif”.

Lucrările presupun montarea a 340 metri liniari de rețea de canalizare și 150 metri liniari rețea de apă potabilă pe strada Șt.O.Iosif, montarea a 370 metri liniari de rețea de canalizare pe stradela Dealul Bucium și a 550 metri liniari de rețea de canalizare pe strada Teascului.

Lucrările de investiții sunt realizate de Asocierea SAGA Energy S.R.L. și ȘOIM S.R.L.au valoarea de 654.461,61 lei fără TVA, sursa de finanțare fiind fondurile proprii ApaVital.

Lucrările se desfășoară de luni până vineri, până la data menționată, în intervalul orar 08.00 – 16.00, cu afectarea la minimum a circulației rutiere în zona de intervenție. Întrucât vor fi restricții temporare de circulație, executantul lucrării a solicitat și a obținut un aviz favorabil în acest sens de la Biroul Rutier din cadrul Poliției Municipiului Iași, cu numărul de înregistrare 989.551/15.04.2021.

Conform avizului obținut, executantul lucrării nu va executa lucrări simultan, în același profil transversal, pe ambele părți ale drumului, acestea urmând a fi realizate etapizat, restricțiile în traficul rutier urmând a fi instituite doar pe jumătate din lățimea părții carosabile, asigurându-se astfel circulația alternantă. În zona execuției lucrărilor, sectorul de drum va fi semnalizat corespunzător, în conformitate cu prevederile legale în vigoare. După încheierea lucrărilor, executantul lucrării va aduce drumul la starea inițială.

Ne cerem scuze pentru eventualul disconfort cauzat de lucrările efectuate și de restricțiile temporare de circulație, investițiile ce urmează a fi realizate fiind necesare pentru îmbunătățirea serviciului de distribuție a apei potabile în zona menționată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Două noi cazuri de variola MAIMUȚEI au fost confirmate în România

Două noi cazuri de variola maimuței au fost confirmate...

Șeful Fiscului: 7 inspectori ANAF au fost ARESTAȚI când primeau ȘPAGĂ

Şeful ANAF, Lucian Heiuş, a precizat că, numai anul...

Bărbat de 74 de ani, decedat după un ACCIDENT între un autoturism şi un TIR

Un bărbat a decedat, luni dimineaţa, în urma unui...