luni , 19 aprilie 2021 2:21 pm
Iasi booked.net
-1°C

Apar două noi meserii. Se vor crea mii de locuri bine plătite

Asociaţia pentru Relaţii cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) a primit aviz favorabil de la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale pentru introducerea în COR (Clasificarea Ocupaţiilor din România) a două noi ocupaţii, specialist pentru relaţia cu investitorii şi director pentru relaţia cu investitorii.

Potrivit unui comunicat al organizaţiei, remis joi, ARIR a iniţiat acest demers în 2019 şi a realizat o analiză detaliată cu privire la necesitatea introducerii celor două profesii în COR, potrivit ziarulevenimentul.ro.

Astfel, au fost identificate peste 500 de companii pentru care se recomandă să existe o astfel de poziţie (companii listate pe Piaţa Reglementată a bursei, companii listate pe piaţa AERO, companii cu obligaţiuni listate, companii multinaţionale prezente în România, listate pe pieţe internaţionale) şi încă 2.000 de companii nelistate care au mai mult de 10 acţionari. Toţi aceştia ar avea nevoie de o persoană în cadrul organizaţiei care să gestioneze relaţia cu acţionarii săi, activităţi de raportare a rezultatelor financiare şi comunicarea cu părţile interesate, se precizează în document.

Recomandări

Se scot la licitație locuri de parcare în Iași

Mai multe locuri de parcare vor fi disponibile în perioada următoare în municipiul Iași. Zonele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *