joi , 23 septembrie 2021 6:31 pm
Iasi booked.net
-1°C

Anunt important facut de Raed Arafat

Șeful DSU, Raed Arafat, a explicat faptul că Uniunea Europeană va autoriza și alte vaccinuri, nu doar cele de la Pfizer-Biontech, iar în curând noile doze vor ajunge și în România.

Semn bun este că au fost vaccinați colegi din prima linie, care au dorit să facă acest lucru. Un semn bun este începutul în care vedem lumina de la capătul tunelului, dar mai e mult până acolo. Trebuie să respectăm regulile până vom ajunge să avem un segment important vaccinat”.

Referitor la vaccinurile care ar urma să ajungă în țara noastră, pe lângă cele de la Pfizer, Raed Arafat a spus că România va primi serul anti-covid și de la alte companii, potrivit stireadeiasi.ro.

Cu siguranță vor ajunge și alte vaccinuri. Pe lângă cel de la Pfizer, sunt și altele care se autorizează și Comisia Europeană are contracte cu aceste firme pe anumite cantități. Urmează să vină și alte cantități din partea altor companii”, a declarat Raed Arafat .

Recomandări

Noi tranșe de produse alimentare și de igienă de la UE

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția de Asistență Socială (DAS), continuă distribuirea pachetelor alimentare și de igienă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *