vineri , 23 octombrie 2020 2:01 am
Iasi booked.net
-1°C

Antena 3, amendată de CNA din cauza Oanei Lovin şi a Danei Budeanu

Antena 3 a fost sancţionată din nou, după mai multe nereguli la emisiunile electorale, prezentate de Mihai Gâdea. Televiziunea Intact a primit o amendă de  7 500 lei.
În atenţia membrilor CAN au ajuns emisiunea cu Dana Budeanu, în care aceasta foloseşte un limbaj licenţios, o alta în care este „atacată” Clotide Armand, candidata USR Plus la Primăria Sectorului 1 şi una în care Codruţa Cervea, invitată la Sinteza Zilei, i-a făcut campanie Gabrielei Firea, iar Oana Lovin i-a adus acuzaţii negative lui Nicuşor Dan, contra-candidatul PNL la Primăria Capitalei, scrie paginademedia.ro Au fost două propuneri de amenzi: una de 15.000 de lei a Dorinei Rusu, membrul CNA cel mai vocal în acest caz, şi una de 7.500 de lei din partea lui Radu Herjeu. În cele din urmă, amenda de 7.500 a lui Herjeu a fost votată.

„Nişte acuzaţii de bandă. E clar de la cap la coadă că este o facătură. Vreau să spun că am citit informaţii despre toate lucrurile, pentru că eram curioasă şi din ce am văzut, nimic nu e adevărat. Nimic nu este prezentat aşa cum este în realitate şi este prezentat ca bomba zilei. Astea nu sunt emisiuni, astea sunt execuţii!“, a spus Dorina Rusu, membru CAN.

Recomandări

Kovesi așteaptă bani și scuze publice de la Gâdea, după ce a câștigat un proces în instanță

Laura Codruţa Kovesi i-a trimis o notificare lui Mihai Gâdea, directorul Antena 3, pentru a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *