miercuri , 5 mai 2021 10:50 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ansamblul ”Constantin Arvinte”, propunere inedită pentru iubitorii dansului popular

Ansamblul Profesionist ”Constantin Arvinte” al Consiliului Județean are o propunere inedită pentru iubitorii dansului popular: cursuri on line.

Ideea a venit ca urmare a faptului că în această perioadă, din cauza pandemiei, atât sălile de spectacole cât și cele de sport sunt închise.

Pentru a fi în continuare alături de voi, vom veni noi în casele voastre! Vom face acest lucru prin intermediul facebook, oferindu-vă astfel posibilitatea de a petrece mai plăcut zilele în care staţi acasă.

Începând de astăzi, în fiecare zi a săptămânii, exceptând sâmbătă şi duminică, în jurul orei 15:00, vă invităm să intraţi pe pagina de facebook a ansamblului pentru a învăţa dansuri din zona Iaşi. Acest lucru va fi posibil prin urmărirea unor clipuri video cu imagini şi explicaţii detaliate. Zilnic, va fi prezentat un dans diferit. Clipurile video vor rămâne apoi postate, astfel încât să puteţi repeta dansurile preferate ori de câte ori veţi dori.”, au spus reprezentanții Ansamblului.

Recomandări

Muguri de cântec românesc

Ansamblul Artistic Profesionist ”Constantin Arvinte” al Consiliului Județean Iași are drept obiectiv descoperirea și promovarea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *