luni , 25 mai 2020 7:25 am
Iasi booked.net
-1°C

Andreea Rodiana se simte iar rău! Prietenii și familia cer ajutorul pentru a-i salva viaţa

Andreea Rodiana Fumu, tânăra din Iaşi care luptă cu o boală nemiloasă, are din nou nevoie de ajutor. După ultima şedinţă de chimioterapie, fata a fost internată la Spitalul pentru Copii “Sf. Maria” din Iaşi, cu dureri şi anemie severă.

Adolescenta are nevoie urgenta de trombocite prin Plasmafereza-CTU, grupa sangvina 0 negativ. În aceste condiţii, persoanele care doresc să doneze pentru Andreea Rodiana sunt rugate să meargă la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină, scrie observator.tv.

^

“Până nu demult, Andreea Rodiana, urma tratamentul împotriva cancerului, la Viena. Revenită acasă pentru o scurtă perioadă de timp, a început să se simtă din ce în ce mai rău, astfel că a fost internată la spitalul Sf. Maria, iar de astăzi este la IRO – Institutul Regional de Oncologie, cu dureri şi anemie severă. Prin urmare, Andreea are nevoie acută de TROMBOCITE PRIN PLASMAFEREZA-CTU, grupa sangvină 0 negativ”, a scris pe Facebook, Ştefania Sidor.

Andreea Rodiana Fumu este o elevă de 16 ani la Liceul Teoretic “Dimitrie Cantemir” din Iaşi.

Anul acesta, frumoasa adolescentă a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer osos: sarcom pelvin, cu metastaze pulmonare şi osoase.

reclama adnow

loading...

Recomandări

28 de cazuri de coronavirus la Spitalul de Neurochirurgie din Iași

Douăzeci și opt de cazuri de coronavirus au fost confirmate la Spitalul de Neurochirurgie din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *