Andra chiar e însărcinată?! Cătălin Măruță a dat-o de gol. Fanii i-au felicitat imediat

Date:

Andra este urmărită ”pas cu pas” de toți admiratorii săi, mai ales de când s-a zvonit că este însărcinată pentru a treia oară. Ca și cum ar dori să dea apă la moară tuturor acestor speculații, Andra a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie care a încins și mai mult spiritele.

În respectiva fotografie, Andra este ținută în brațe de Cătălin Măruță, iar mâna acestuia se odihnește chiar pe… burtica Andrei, ca și cum ar dori să transmită un mesaj.
Printre comentariile lăsate de fani, unul dintre ele a transmis chiar felicitări cuplului: „Este, este. Deja de câteva luni poartă haine mai largi. Felicitări!”

Un alt prieten virtual al cuplului a pus o întrebare directă: ”Esti insarcinata?❤️😂”, iar un altul a plasat, cu alte cuvinte, aceeași întrebare: ”Sunteti superbi! O sa vina barza? 😘💖💕”

”Frumosilor!😍Sunteti un exemplu de cuplu si de oameni pentru atâția oameni!😇Vă PUP si vă IUBESC!❤”, ”Un cuplu minunat….😍😍😍ești idolul meu…..să fiți fericiți așa cum sunteți acum.”, ”Frumoși , talentați , creativi , înțelepți și tot așa ! Totul la superlativ ! Așa sa ramaneti mereu buni omenosi ! Va iubesc !”, au fost alte câteva comentarii lăsate de vizitatorii paginii de Instagram a Andrei.

Andra nu a ascuns niciodată fotografiile din tinerețe

Andra nu a ascuns niciodată pozele ei din tinerețe, atunci când nu era vedete și nu avea paparazzi pe urmele sale.

“Este ca și cum mi-ar fi rușine de ceea ce am făcut. Ăștia am fost, nu trebuie să ne fie rușine cu ce am trăit. Nu am făcut nimic rău, nu am știut. De asta zic este întotdeauna loc de mai bine, să învățăm, să prindem experiență de la cei care într-adevăr cunosc,” a spus artista.

Andra a început apoi să facă shopping din străinătate, însă își alegea mai mult costumele de scenă.

“În prima vacanță alături de Cătălin am făcut shopping în străinătate. Eram destul de stresată și căutam mai mult haine de scenă. Acum cred că cel mai bine este să îți faci, pentru că se potrivesc perfect cu formele corpului tău și, în plus, nu riști să fii îmbrăcată la fel cu încă zece persoane,” a mai declarat Andra

Sursa:cancan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Abonare newsletter

Popular

Mai multe articole
Recomandate

Noul terminal de la Aeroportul Iași devine operațional vineri, 29 martie

Zborul inaugural pentru T4 va fi pe ruta Iași...

Locuri de PARCARE scoase la licitație de către primăria IAȘI

Municipalitatea ieșeană, prin Direcția Exploatare Patrimoniu, va organiza pe...

Investiție importantă în modernizarea infrastructurii rutiere care leagă județele Iași, Neamț și Vaslui

Plenul Consiliului Județean Iași a aprobat, astăzi, în ședință...

Încep lucrărilor de reabilitare termică a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 15

Licitația pentru încredințarea lucrărilor la Grădinița cu Program Prelungit...