joi , 23 septembrie 2021 5:17 pm
Iasi booked.net
-1°C

Amenzi de aproape 90 de mii de lei pentru salubrizarea terenurilor virane la Iași

În perioada 18 – 29 iunie, inspectorii Serviciului Corp Control Primar au întocmit 50 procese verbale de contravenţie. Amenzile acordate au fost în sumă de 83.890 lei. Cele mai multe amenzi, 22, au fost acordate pentru lipsa autorizaţiilor de funcţionare, nerespectarea obiectului de activitate autorizat și lipsa vizei autorizației.

Celelalte amenzi au fost acordate pentru expunerea mărfurilor în afara spațiilor de vânzare, lipsa contractelor de folosință a domeniului public, nerespectarea unor somații de salubrizare a unor terenuri și nerespectarea unei somații de ridicare a unui autoturism avariat, abandonat pe domeniul public.

În aceeaşi perioadă au fost acordate şi 31 somaţii. Cele mai multe, 15, au fost emise pentru prezentarea actelor de funcționare ale agenților economici. Restul au fost emise pentru ridicarea unor autovehicule de mare tonaj staționate pe domeniul public, salubrizarea unor terenuri virane și refacerea domeniului public afectat de intervenții la rețelele publice de apă, de gaz și de termoficare.

Recomandări

54. 715 elevi vor beneficia de lapte, mere și corn. Proiectul a primit votul consilierilor județeni

Consilierii județeni au aprobat repartizarea pe unitățile administrative din județ a finanțării de 7,5 milioane …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *