joi , 9 iulie 2020 4:34 pm
Iasi booked.net
-1°C

Ambulatoriul Spitalului de Urgenţă pentru Copii “Sf. Maria” și-a reluat integral activitatea

Ambulatoriul Spitalului de Urgenţă pentru Copii “Sf. Maria” și-a reluat integral activitatea.
Consultațiile vor fi acordate de către medici numai în urma unei programări prealabile făcute on-line, pe site-ul spitalului www.sfmaria-iasi.ro, la adresa http://programari.sfmaria-iasi.ro/Programari-Online sau telefonic la nr. 0232/278886.

Măsura a fost luată pentru a respecta recomandările de siguranță publică prevăzute de ordonanțele emise de Guven în vederea prevenirii răspândirii infecției cu Covid-19. Astfel, se încearcă evitarea aglomerației, păstrarea distanței fizice și a igienei.

”Rugăm părinții să se prezinte cu copiii la consultații în ambulatoriu doar după o programare prealabilă. În contextul actual, trebuie evitată crearea de aglomerări care nu ar face altceva decât să crească riscul apariției cazurilor de Coronavirus. După fiecare consultație este necesară o pauză de aproximativ 15 minute pentru dezinfecția spațiului și pregătirea acestuia dar și a personalului medical pentru ca următoarele acte medicale să se desfășoare în cele mai bune condiții de siguranță pentru pacienți, medic și aparținători”, a afirmat dr. Cătălina Ionescu, directorul medical al spitalului.


Cabinetele din Ambulatoriu au următoarele specialități: pediatrie generală, endocrinologie, boli de nutriție și diabet, oftalmologie, otorinolaringologie, neuropsihiatrie pediatrică, pneumologie, gastroenterologie, psihiatrie pediatrică, chirurgie pediatrică, ortopedie pediatrică, chirurgie plastică, genetică, psihologie, logopedie.
Spitalul de Urgenţă pentru Copii “Sf. Maria” oferă în continuare și asistență medicală on-line în sistem telemedicină.

loading...

Recomandări

Carmen Dorobăţ: „Transmiterea comunitară e scăpată de sub control”

Carmen Dorobăţ, managerul Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi, a făcut mai multe comentarii după …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *