marți , 26 octombrie 2021 9:34 pm
Iasi booked.net
-1°C

„Ambasadorii Iașului” – demers sportiv, cultural și educațional care are rolul de promova Iașul.

Municipalitatea propune spre dezbaterea Consiliului Local implementarea proiectului „Ambasadorii Iașului”, un demers sportiv, cultural și educațional care are rolul de promova Iașul în țară și peste hotare prin intermediul a doi sportivi de excepție, Vlăduț Simionescu și Andreea Verdeș.

Un proiect de hotărâre întocmit în acest sens va fi supus aprobării deliberativului local în ședința extraordinară programată luni, 13 februarie.

Perioada de desfășurare a proiectului Ambasadorii Iașului este februarie – august 2020, aceasta suprapunându-se cu perioada de pregătire și calificare a celor doi sportivi la Jocurile Olimpice de la Tokio.

Vlăduț Simionescu este un binecunoscut judoka olimpic care își desfășoară activitatea la Iași. A reprezentat Iașul și România la Jocurile Olimpice de Vară din 2012, iar în anul 2015 a câștigat aurul la Openul european de Judo de la Sofia, fiind medaliat cu bronz la Universiada de vară din același an, unde a adus României prima medalie la această competiție. În anul 2019 a obținut medalia de bronz la concursul Grand Prix de la Baku, a doua din acel an după succesul său de la Concursul de Grand Prix al Turciei, în Antalya.

Andreea Verdeș, în vârstă de 19 ani, este una dintre reprezentantele de excepție ale Iașului la gimnastică ritmică. A reprezentat cu cinste Iașul și România la numeroase competiții naționale și internaționale, numai în anul 2019 obținând locul I la Jocurile Europene la disciplinele Panglică – Senioare, Măciucă – Senioare, Minge – Senioare, Individual Compus – Senioare.

Cheltuielile necesare concretizării proiectului Ambasadorii Iașului se ridică la suma de 20.000 de lei.

Recomandări

S-a semnat contractul pentru deszăpezirea drumurilor județene

Consiliul Județean Iași, prin Direcția Județeană de Administrare a Drumurilor și Podurilor, a încheiat contractul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *