marți , 26 octombrie 2021 3:32 pm
Iasi booked.net
-1°C

Alte șase cadre medicale de la Spitalul din Pașcani, infectate cu noul coronavirus

Alte șase cadre medicale de la Spitalul din Pașcani, testate pozitiv cu Covid-19.

Până acum, 12 cadre medicale de la Spitalul Municipal Pașcani au fost confirmate cu coronavirus. De asemenea, 10 pacienți din cei 48 de la Paleație au fost confirmați cu coronavirus.

Înainte de Paște, au fost confirmați trei medici, două asistente și șefa de la Personal. După 20 aprilie, și medicul șef de la Paleative, două asistente, patru îngrijitoare și încă o persoană de la administrative au fost confirmate cu COVID-19.

În urma celor 52 de recoltări efectuate, s-a constatat că încă șase cadre medicale (patru infirmiere şi două asistente medicale) au fost confirmate pozitiv cu noul coronavirus, 30 de rezultate au fost negative şi 16 teste sunt în lucru în momentul de faţă. Ancheta epidemiologică este în desfăşurare.

Unul dintre cei 10 pacienţi ai secţiei de Îngrijiri Paliative a Spitalului Paşcani, care au fost confirmaţi cu infecţia cu COVID-19 şi care au fost transferaţi la Spitalul de Boli Infecţioase, a murit.

Este vorba despre un bărbat de 82 de ani. Acesta a fost internat pe 8 aprilie în acea secţie, iar în cursul zilei de joi a fost transferat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi, în secţia de Anestezie Terapie Intenstivă.

Bărbatul avea hipertensiune arterială şi diabet zaharat.

Recomandări

Apel DSP adresat cadrelor medicale

Traversăm o perioadă critică. Orice gură de oxigen și orice pat din spital poate salva …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *