marți , 19 ianuarie 2021 1:10 pm
Iasi booked.net
-1°C

Alina Bica, speriată de gândul închisorii în România

Alina Bica nu vrea să facă închisoare în România. Ea spune că mai mult dintre jumătate dintre deținuți au fost condamnați pe baza investigațiilor efectuate de biroul ei. 

„Acuzaţiile împotriva mea sunt instrumentale, nu am comis nicio infracțiune și am depus un nou recurs în fața Înaltei Curți a României. Sentința se bazează pe o interpretare foarte particulară a legii, asupra căreia a existat un dezacord puternic între judecători. Nu fug, dar nu vreau să mă întorc în România, iar dacă sentința este confirmată, vă voi cere să îndeplinesc aici în Italia. În România există doar un penitenciar pentru femei și mai mult de jumătate dintre deținuți au fost condamnați pe baza investigațiilor efectuate de biroul meu. Sunt o persoană educată, cunosc legea și nu pot merge la închisoare în România. Trebuie să mă consult cu avocatul meu pentru a studia strategia de apărare”, a declarat Alina Bica.

Fosta şefă DIICOT, Alina Bica, condamnată la 4 ani de închisoare şi căutată din septembrie 2019, a fost prinsă în Italia. La scurt timp, autoritățile din Peninsulă au decis ca Alina Bica poate aştepta posibila extrădare în România.

Recomandări

Cea mai spectaculoasă cazare din România pentru 2021

În România, apar din ce în ce mai multe proiecte turistice inedite care ne demonstrează …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *