joi , 21 octombrie 2021 8:34 am
Iasi booked.net
-1°C

ALERTĂ de terorism în România. SRI a acționat imediat

Serviciul Român de Informații a solicitat Curții de Apel București și îl declare indezirabil pe Adnane Abouhamda, un marocan în vârstă de 29 de ani, stabilit la Cluj Napoca.

În baza probelor de la dosar, marocanul, care lucra pentru o firmă de IT, din Cluj Napoca, a fost declarat indezirabil pentru următorii zece ani, fiind inclus pe lista persoanelor care nu au voie să intre în România.

Adnane Abouhamda a absolvit Universitatea Tehnică din Cluj Napoca și a fost prins de SRI în timp ce avea strânse legături cu mișcarea Hamas, pe care a promovat-o atât pe facebook, cât și în cercurile de studenți arabi, pe care bărbatul le frecventa. După ce au pronunțat hotărârea judecătorească, Adnane a fost expulzat, având în vedere că acesta nu a contestat măsura, fiind chiar de acord cu ea.

„Admite sesizarea formulată de petentul Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti. Declară ca indezirabil pe teritoriul României pe pârâtul ADNANE ABOUHAMDA, cetăţean marocan, născut la data de 04.05.1990 în Nador, Maroc, posesor al paşaportului marocan nr. 1082807 şi al permisului de şedere temporară nr. 535521 din data de 08.05.2019, cu reşedinţa în municipiul Cluj Napoca, str. Buftea nr. 7, camera 118 (cămin privat Casa Buftea), pentru o perioadă de 10 ani, din raţiuni de securitate naţională. Hotărârea se comunică petentului Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, pârâtului şi Inspectoratului General pentru Imigrări. Executorie, potrivit art. 86 alin. 5 din OUG nr. 194/2002, republicată. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la data comunicării. Recursul se depune la Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII – a Contencios Administrativ şi Fiscal, sub sancţiunea nulităţii”.

Recomandări

Liviu DRAGNEA: ”Viorica a fost PRELUATĂ total de SPP și SRI”

Liviu Dragnea o acuză pe Viorica Dăncilă că ar fi fost „omul sistemului”, la scurt …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *