marți , 27 octombrie 2020 1:09 am
Iasi booked.net
-1°C

Alegeri locale și trei meciuri de fotbal. Jandarmii ieșeni vor acționa

La acest sfârșit de săptămână, pe lângă misiunile prilejuite de alegerile locale, se vor asigura măsuri de ordine și la 3 meciuri de fotbal ce se vor desfășura în județul Iași.

Duminică, 27 septembrie 2020, pe stadionul Emil Alexandrescu din Iaşi, se va disputa meciul de fotbal între echipele C.S.M. Politehnica Iaşi şi F.C.S.B. iar, sâmbătă, 26 septembrie a.c. se vor disputa alte 2 meciuri: la Pașcani pe Stadionul Municipal și la Uricani la baza sportivă, la toate 3 manifestările urmând a se asigura măsuri de ordine.

Avându-se în vedere măsurile luate la nivel național pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV 2, meciurile se vor juca fără spectatori.

Pentru asigurarea climatului de ordine necesar desfăşurării acestor competiţii sportive, precum și pentru asigurarea intervenției, în caz de nevoie, mai multe echipaje de jandarmi vor acționa în zona stadioanelor.

Totodată, jandarmii vor acționa pentru respectarea măsurilor specifice de combatere a COVID-19, precum și pentru prevenirea şi combaterea actelor de tulburare a ordinii, iar în caz de comitere a unor fapte antisociale, se va interveni în vederea luării măsurilor legale. 

Jandarmeria Iași recomandă cetățenilor să respecte regulile privind distanțarea fizică și măsuri de autoprotecție sanitară, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să nu provoace și să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii publice.

Cetăţenii pot solicita, ori de câte ori este nevoie, sprijinul forţelor de ordine publică, fie direct, fie prin apelarea numărul unic de urgenţă 112.

 

 

Recomandări

Posturi vacante la Jandarmeria Iași!

  Starea de alertă a creat locuri de muncă în anumite domenii, unde este nevoie …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *