vineri , 28 februarie 2020 4:16 pm
Iasi booked.net
-1°C

Alba: Un bărbat a murit după o durere în gât

Caz controversat în Alba! Un bărbat care a acuzat o durere în gât a murit, joi seară, la scurt timp după ce a ajuns la camera de gardă a Spitalului din Alba Iulia.

Soția lui susține că el a fost ținut prea mult timp în așteptare. Conducerea spitalului neagă acuzațiile. Femeia a depus, însă, plângere la poliție, iar Direcția de Sănătate Publică Alba a început o anchetă.

Este vorba de un bărbat de 37 de ani care s-a prezentat  la Camera de Gardă de la Spitalul Județean Alba, cu dureri în gât și probleme de respirație. Cu câteva ore înainte de a veni la spital luase două medicamente, intre care una era un antibiotic, potrivit declarațiilor familiei sale, informează realitatea.ro.

El a mers la Urgențe împreună cu un cumnat și soția sa, joi, în jurul orei 19:00. La aproape o oră de la consultul făcut de medicii de la UPU, soția a fost anunțată că acesta a murit. Femeia susține că soțul său ar fi așteptat prea mult în triaj și ar fi ajuns în fața medicului foarte târziu. Starea sa se gravase foarte mult.

Soția bărbatului decedat a depus o plangere impotriva Spitalului și a medicilor, considerând că poartă toată răspunderea pentru deces.

Recomandări

Reținut de polițiști după ce a făcut-o pe-a Tarzan în scara blocului

Un bărbat din județul Iași a fost reținut de polițiști după ce a tulburat liniștea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *