sâmbătă , 25 mai 2019
Iasi booked.net
-1°C

Agresorul tinerei care aștepta în fața liftului a fost prins! Este recidivist: a mai fost condamnat pentru tâlhărie și viol

Poliţiştii au reuşit să-l prindă pe agresorul tinerei care aștepta în fața liftului, după ce întreg incidentul fusese suprins de o cameră de supraveghere.

Suspectul în cazul atacului din scara blocului din Alba Iulia ar fi un recidivist eliberat din penitenciar chiar anul acesta. Potrivit presei locale, suspectul poartă numele de Nicolae Drăgoi și a fost condamnat anterior pentru tâlhărie și viol.

Alba24.ro scrie că suspectul ar fi fost dat în urmărire generală, prins și închis, dar în 2017 ar fi cerut să fie eliberat condiționat. Anul acesta, bărbatul a fost eliberat.
O tânără de 20 de ani a fost atacată cu bestialitate de un bărbat, care a tâlhărit-o în fața liftului. Ea a ajuns la spital cu pierderi de memorie şi va rămâne internată pentru investigaţii suplimentare.

Foto: Ziarul Unirea

Citește și Tânără atacată cu sălbăticie într-o scară, la ușa liftului. ATENȚIE, IMAGINI DE O DURITATE EXTREMĂ!

Recomandări

Adolescentă din Bacău – atacată în scara blocului, de un recidivist

O adolescentă de 14 ani din Bacău a fost atacată de un recidivist, chiar în …

2 comments

  1. Ce fel de justitie avem ???? Cum eliberezi din inchisoare o asemenea bestie ???Acolo nu exista psihologi judecatori.oameni cu capul pe umeri ???Cine a aprobat eliberarea din inchisoare a acestei bestii sa fie trasi la raspundere…MATERIAL SI PENAL !!!!

  2. CEI CE AU APROBAT ELIBERAREA DIN INCHISOARE A ACESTEI BESTII ….SA FIE TRASI LA RASPUNDERE MATERIAL SI PENAL !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *