marți , 21 septembrie 2021 5:00 am
Iasi booked.net
-1°C

Agentul de poliție care a vorbit despre planul de amenzi impus de șefi, trecut în rezervă

Agentul principal de la IPJ Timiș care în urmă cu o lună a criticat conducerea și a vorbit despre planul de amenzi, a fost trecut în rezervă de către șefii de la Poliția din Timiș.

Agentul a spus că motivul prezentat de șefii săi a fost că ”a adus prejudicii de imagine instituției”, scrie ziarul din Timiș, Pressalert.
Agentul sindicalist a fost dat afară din Poliție când era în concediu medical. Valer Kovacs, liderul de sindicat al filialei Timiș a Sindicatului Național al Polițiștilor din România DECUS, a fost dat afară din Poliție când era în concediu medical, în urmă cu câteva zile, după ce a ieșit public, în perioada stării de urgență, și a vorbit despre planul de amenzi impus în perioada stării de urgență. ”A fost pură răzbunare din partea șefului Poliției Timiș”, spune Kovacs.
”Nu mi-a venit să cred că se poate ajunge la destituire, eu fiind acasă în medical. E o măsură absolut abuzivă. Au profitat de starea de urgență ca să mă elimine până în starea de 15, că se ridica starea de urgență. Acum trei zile, au venit la mine acasă șeful meu direct și un ofițer de la Resurse umane și mi-au spus că urmează să îmi prezinte niște materiale cu astea două sancțiuni disciplinare. Când mi-au spus de destituire, i-am poftit afară. Eu am fost cercetat în lipsă, fără să-mi pot pregăti apărarea, fără să am drept la nimic”, a mai povestit Kovacs.

Recomandări

Casa de Asigurări de Sănătate Iași a făcut mai multe controale în județ

Peste 200 de furnizori de medicamente din județul Iași au fost amendați cu aproximativ un …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *