vineri , 21 ianuarie 2022 5:54 pm
Iasi booked.net
-1°C

Agenții economici care își vor desfășura activitatea în Parcul Industrial Fortus, scutiți timp de 10 ani de la plata taxelor și impozitelor

Primăria Municipiului Iași invită antreprenorii români și străini să își deschidă capacități de producție sau servicii pe platforma Parcul Industrial Fortus.

Toți agenții economici care își vor desfășura activitatea în Parcul Industrial Fortus vor fi scutiți timp de 10 ani de la plata taxelor și impozitelor locale.

În Parcul Industrial Fortus municipalitatea ieșeană deține o suprafață de aproximativ 23 de hectare pe care se află platforme și hale industriale.

Parcul Industrial Fortus oferă avantaje deosebite investitorilor prin existența transportului public în imediata apropiere, posibilitatea utilizării transportului feroviar spre Vest și racorduri de utilități de mare capacitate care pot fi utilizate imediat. Spre exemplu, capacitățile de asigurare a energiei electrice sunt cele mai mari din Municipiul Iași, iar racordarea directă la Transgaz SA oferă beneficiul cumpărării gazelor la preț de transport, nu de distribuție.

Primăria Municipiului Iași îi așteaptă în Parcul Industrial Fortus pe toți operatorii economici care doresc să își deschidă noi orizonturi de afaceri, în condiții extrem de avantajoase.

Recomandări

Municipalitatea ieșeană este pregătită și mobilizată pentru sezonul de iarnă 2021 – 2022

Primarul Mihai Chirica a dispus încă din luna septembrie direcțiilor și societăților din subordine începerea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *