Aeroportul Internațional Iași angajează un medic specialist medicină generală

0
74
Aeroportul Iași organizează concurs pentru ocuparea unui post de medic specialist medicină generală – normă întreagă, perioadă nedeterminată, în cadrul cabinetului medical al R.A. Aeroportul Iași.

Concursul constă în trei etape: selecția dosarelor de înscriere, proba scrisă din bibliografia de concurs și interviul.

Se pot prezenta la următoarea etapă numai candidații declarați admiși în etapa precedentă. Sunt declarați admiși la proba scrisă și interviu, candidații care au obținut minimum 50 de puncte din punctajul maxim de 100 de puncte.

Dacă acest post corespunde așteptărilor tale profesionale, te invităm să îți depui dosarul de candidatură până la data de 10.06.2024, ora 14:00, la Compartimentul Resurse Umane al R.A. Aeroportul Iași.
Proba scrisă este programată în data de 18.06.2024, ora urmând să fie comunicată odată cu anunțul privind rezultatele selecției dosarelor, la sediul R.A. Aeroportul Iași. Interviul va avea loc în termen de patru zile lucrătoare de la data susținerii probei scrise.
Toate informațiile referitoare la concurs (cerințe, bibliografie) sunt publicate și pe website-ul nostru, www.aeroport.ro, la secțiunea Noutăți-Cariere/Locuri de Muncă: https://www.aeroport-iasi.ro/noutati
Pentru alte detalii, apelează numărul de telefon: 0232/271 590, interior 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.