joi , 15 aprilie 2021 2:16 pm
Iasi booked.net
-1°C

Aeroportul Iaşi va avea curse aeriene spre Frankfurt, din luna mai

Preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Costel Alexe a declarat, joi, că începând din luna mai de pe Aeroportul Internaţional Iaşi va opera şi compania Lufthansa, care va avea o rută spre Frankfurt, de patru ori pe săptămână, conform Agerpres.

„Iată că se văd efectele demersurilor de modernizare a aeroportului şi flexibilizarea politicii de tarifare. Aeroportul Internaţional Iaşi devine deja mai atractiv pentru companiile aeriene. Începând din luna mai, compania Lufthansa va opera zborul Iaşi – Frankfurt, de patru ori pe săptămână. Am luat foarte în serios obiectivul de dezvoltare a aeroportului, am făcut toate demersurile posibile pentru a contura un proiect fezabil care să poată obţine finanţare şi l-am susţinut ieri în plenul şedinţei Consiliului Judeţean, în faţa criticilor unor consilieri judeţeni care apoi n-au încetat să se laude că l-au votat. Am reuşit nu doar să oprim declinul aeroportului, care în ultimii ani a pierdut constant majoritatea curselor externe, iar traficul de pasageri a scăzut dramatic, ci suntem în discuţii avansate cu mari operatori aerieni, care sunt deschişi să opereze curse la Iaşi. Acesta este doar începutul”, a declarat Costel Alexe, prin intermediul unui comunicat de presă.

Potrivit sursei citate, administraţia judeţeană, în subordinea căreia se află Aeroportul Internaţional Iaşi, îşi doreşte cât mai multe curse externe şi creşterea numărului anual de pasageri până la peste 3 milioane.

Recomandări

O nouă cursă externă la Aeroportul din Iaşi. Zborul Iași-Dublin va fi deschis în 26 aprilie

Veşti bune vin de la reprezentanţii Aeroportului Internaţional din Iaşi. O nouă cursă operată de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *